مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام وقتتون بخیر
بنده یک جوان 19ساله هستم قیافم از سنم خیلی بالاتر میزنه چون خیلی زود به بلوغ رسیدم ریش سیبیل کامل شده بنده بااین وضعیت اقتصادی کشور نمیتوانم ازدواج داعم انجام بدم چرا چون ماشین میخواد خونه میخواد الآنم چون بنده درحال تحصیل هستم و دانشجو هستم نمیتوانم شاغل بشم که حقوق داشته باشم و بتوانم ازدواج کنم خب حالا شاغلم که بعدا بشم انشالله حقوق بااین وضعیت اقتصادی بازم نمیشه خونه و ماشین فراهم کرد. بنده از جهت غریزه طبیعی جنسی که خداوند در بدن انسان ها قرار میدهد به وجه آمده ام خیلی فشار روی من گذاشته تمام تلاشمو دارم میکنم که نگاه به نامحرم و این چیزایی که انسان رو به گناه آلوده می‌کنه انجام ندهم ولی بازم این غریزه طبیعی است نمیشود چندین سال سرکوبش کرد و جلوش ایستاد شیطان هم هر لحظه دنبال این است که انسان را به گناه آلوده کند. داخل کتاب قرآن خوندم در مورد این بحث نوشته بود ازدواج موقت باید انجام داد در صورتی که نمیتوان ازدواج داعم انجام داد الان بنده میخواهم ازدواج موقت انجام بدم باید به کجا مراجعه کنم به چه کسی بگویم آیا مکانی مشخص دارد یا خیر اصلا آیا این کار درست است یا خیر ممنونم که جواب بنده رو بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شخص مورد اعتمادی سراغ دارید می توانید عقد موقت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید بمشاور مراجعه کنید و‌چنانچه خانم مناسبی یافتید پیشنهاد عقد موقت دهید کانالها و سایت صیغه هم هستند که اگر معتبر نباشند کلاهبرداری میکنند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ازدواج موقت از نظر قانونی در شرایط شما منعی ندارد