مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن پرونده در شهری دیگر

باسلام و احترام
بنده 5 سال پیش از همسرم جدا شده ام و مهریه ام 110سکه تمام بهار آزادی بوده است که 60 تای آن را تا به امروز دریافت کرده ام و 50 تای آن هنوز مانده است و دادگاه طلاق و مهریه و نفقه و هر چیز دیگر بنده در دادگاه خانواده کرج می باشد و در طی سالیان گذشته همسر سابقم پرونده تعدیل مهریه باز میکردند که اول هر ماه یک سکه بود بعد تبدیل شد به هر چهار ماه یک سکه و سپس هر 5 ماه یک سکه و سپس هر هشت ماه یک سکه و چند وقت پیش هم شده بود هر 16 ماه یک سکه و در تمام این موارد ایشان گفته بوده است که هیچ چیزی ندارند و بیکار هستند (البته آن زمان انتقالی گرفته بودند برای شرکت هواپیمایی کشور و تا زمان تکمیل مدارک باید در منزل به سر می بردند ولی الان در آن شرکت مشغول به کار شده اند) ولی چندی پیش متوجه شدم که یک خانه به نام خود دارند که دارد اقساطش را به شرکت نفت می پردازد و دو سال پیش هم یک ماشین به اسم خودش داشته است که آن را فروخته است البته در جهت فروش این خودرو یک پرونده در دادسرای تهران باز شده است و در دست بررسی است البته هنوز تشکیل جلسه نشده است و فقط مدارک مثبته را ارائه داده ایم.. البته ازعان میدارم که ایشان مهندس و کارمند استخدام رسمی شرکت نفت و شرکتهای تابعه این سازمان هستند و حال متوجه شده ام که یک خانه 110 متری در بالاشهر کرج دارد و توقیفش کرده ام و با توجه به این که منزل بنده در تهران است آیا میتوانم در دادگاه تهران یک پرونده باز کنم به جهت افزایش مهریه یا این که باید در محل سکونت همسر سابقم (ایشان در کرج ساکن هستند) پرونده باز کنم؟ ممنون میشوم مرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همان دادگاهی که به مهریه رسیدگی کرده به تعدیل مهریه رسیدگی میکند اموال را معرفی کنید تا از آن وصول شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
درخواست تعدیل مهریه باید در دادگاهی مطرح شود که به دعوای اصلی رسیدگی کرده و حکم به پرداخت مهریه صادر کرده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادگاهی که به اصل مهریه رسیدگی کرده است صلاحیت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، نیاز به پرونده جدید نیست در اجرای پرونده مهریه توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است