مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خانوادگی

من بیشتر از 40 سال در آلمان هستم از 20 سال پیش به مرور در حدود شصت هزار € پهلوی خواهر کوچکم گذاشتم چند سال پیش پسر خواهرم گفت اینجا کار نمیشه کرد مگر اینکه 1 کافی شاپ باز کنیم از من خواهش کرد که مقداری از این پول را بهش بدم یا 30٪بهره بگیرم یا اینکه در کافه شاپ که میخواد باز بکنه شریک بشم قرار شد که شریک بشیم این جناب با کمک خواهر من تمام پول رو برداشت کرد و کافی شاپ باز کرد ولی جواب نامه من یا ایمیل من را هم نمیدهند من به خواهر وکالت داده بودند که مقداری پول تبدیل به پول ایران بکنه و بزاره توی بانک با بهره خلاصه تمامی پول ها برداشت شد
چیکار میتونم بکنم من چندین ایمیل دارم که اینو شهادت میده من این پول را برای خواهر بزرگم میخواهم چون درامد خیلی کمی داره زندگی را بسختی میگذرانه ببخشید که اگر خیلی اشتبا ه در جمله یا دیکته دارم ممنون از لطفتون و از راهنماییتون دارم

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما باید لزوما وکیل بگیرید