مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو

باسلام, حدودا 6 ماه پیش با راننده یک ماشین درگیر شدم و جر و بحثمون شد من موتور داشتم بعد از درگیری و دعوا از هم جدا شدیم و من را تهدید به مرگ کرد من با موتور فرار کردم و و او با ماشین دنبالم کرد و عمدا با سرعت به موتور من زد که من روی موتور بودم و فرار کرد پای من زخمی شد و منم زنگ زدم کلانتری و اینا صورت جلسه کردن و شکایت کردم شماره پلاک یارو رو گرفتم و فیلم دوربین مدار بسته هم دارم یارو ماشینشو تعویض پلاک کرده و هنوز هم کاریش نکردن, دیروز رفتم دادگاه گفتم از پروندم چه خبر گفتن هیچ نشانی از صاحب پلاک نداریم و باید تقاضای نشر آگهی کنی حالا من موندم چیکار کنم الان شش ماه از ماجرا گذشته و هیچ کاری برای من نکردن ممنون میشم جواب بدید و راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در زمان شکایت حتما مشخصاتی از ضارب داشته باشید من نظرم این است وکیل بگیرید