مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام بنده یک ماشین به صورت مبایعه نامه ای خریدم که فروشنده قبل پلاک و سند زدن فوت میکنه و من پیگیری ورثه شدم که فهمیدم همه ورثه در امریکا هستن و تمامی مدارک ماشین سند برگ سبز کارت ماشین پیش من الان تکلیف چیه من باید چیکار کنم. ایا امکان تعویض پلاک و سند زدن هست ؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

سلام ، اگر انحصار وراثت گرفته شده ، شما باید بر علیه فروشنده ، و ورّاث ، دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم کنید و اگر انحصار وراثت گرفته نشده ، باید منتظر بمانید تا انحصار وراثت گرفته شود و یا خودتان درخواست انحصار وراثت را تقدیم دادگاه نمایید. و پس از صدور گواهی انحصار وراثت ، به طرفیّت فروشنده و ورّاث ، دادخواست الزام به تنظیم سند ، تقدیم دادگاه شود.