مشاوره حقوقی رایگان - قرض

با سلام،بنده به فردی چندوقت پیش نقدی قرض داده‌ام و آنموقع بصورت دستی که متن نوشتیم،اما این شماره شناسنامه این فرد رو اشتباه نوشتیم و اثر انگشت هم نزدند زیرش فقط امضاکردن،یک نفر هم شاهد داشتیم،آیا این کاغذ با اشتباه نوشتن شماره شناسنامه و نبود اثر انگشت بازهم قابل استناد است؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله به استناد شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف اشتباه نوشتن شماره شناسنامه خیر مشکلی ایجاد نمی‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امضاء اگر زده باشد می توانید طبق رسید طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شهادت شهود و امضای قرض‌گیرنده دلایلی است که اثبات‌کننده حق شماست و بر مبنای آن ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه این موضوع را متذکر شوید و در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.