مشاوره حقوقی رایگان - علت تغییر شعبه رسیدگی به پرونده قبل از تشکیل دادگاه چیست ؟

با سلام شاکی پرونده ای هستم که طبق اخرین ابلاغیه 4 مهر در شعبه 2 مدرس دادگاه رسیدگی تشکیل می شد اما امروز برایم پیام امده که پرونده به دادگاه پردیس ارجاع شده
الان ینی دادگاه سه شنبه کنسل شده ؟ علت تغییر شعبه قبل از تشکیل پرونده چیه ؟
البته قاضی شعبه مدر به دلیل کافی نبودن وثیقه متهم رو 10 روز پیش بازداشت کرده اما چرا قبل تشکیل دادگاه به شعبه دیگه ای ارجاع شده ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به آن پاسخ داده شده است.