مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهر و شعبه دادگاه پس از تعیین شعبه و قبل از تشکیل اولین جلسه

با سلام. برای شرکتی چند پروژه انجام دادم، در چند مورد با اتهام عدم تعهد به بند های قرارداد شکایت ثبت کردند. یک دفتر در کرمان دارند و یک دفتر در قزوین. تمام فرآیند قرارداد و تحویل گیری پروژه ها در قزوین بوده و بنده تا بحال به هیچ عنوان به دفتر کرمان نرفتم. شکایت در کرمان ثبت شده و در متن دادخواست نوشته شده "خاطر نشان می سازد انجام کلیه تعهدات مربوطه در دفتر مرکزی شرکت واقع در استان کرمان می باشد". شاهد هم دارم که تمام صورتجلسه ها و تحویل پروژه در قزوین نوشته و امضا شده.
سوال، اینکه الان که تاریخ تشکیل جلسه و شعبه در دی ماه 1401 در دادگاه عمومی کرمان ابلاغ شده، می توان درخواست انتقال شعبه به قزوین داشت؟ چطور؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادگاه صالح به دعاوی کیفری شرکت علیه اشخاص دادگاه محل
وقوع جرم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صلاحیت دادگاه اعتراض دارید
می توانید در اولین جلسه رسیدگی ایرادات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در دعاوی کیفری دادگاه محل وقوع جرم و دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد
در صورت اعتراض در جلسه اول رسیدگی مطرح نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضمن دفاع نسبت به صلاحیت ایراد بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به صلاحیت دادگاه ایراد وارد نمایید ودر صورت پذیرش پرونده به قزوین ارسال میگردد