مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
ممنون از راهنمای
چند شب پیش یه اگهی گذاشتم رو سایت ... (اگهی پولی نبود) تو اخرین مرحله که اگهی رو باید تأئید کنی اگه اگهی پولی باشه میزنه منتظر پرداخت اگه رایگان باشه میزنه در صف انتشار - اگهی رفت تو صف انتشار ولی 2ثانیه بعد از سایت ... با شماره خود سایت یه پیام امد که شما باید تو اگهی تغییرات بدید همزمان از یه شماره دیگه دقیقأ همون متن ولی اخرش نوشته شده بود که باید 2هزار تومن پرداخت کنید وگرنه اگهی تأئید نمیشه یه لینکم داده بود
من چون همون لحظه از سایت ... برام اس امده بود شک نکردم ضمنأ من 2بار بعدش اگهی رو تأئید کردم هر 2بار بازم اگهی منو تغییر وضعیت میداد یعنی کاملا به سایت ... دسترسی داشت
من رفتم تو اون لینک به شاپرک وصل شدم مبلغو خودش زده بود من کامل شماره کارت رمز دوم و. . . زدم ولی eror داد فرداش از تو حسابم پول ورداشتن رفتم پلیس فتا چند نفر دیگه هم همین بلا سرشون امده بود حالا سایت ... اصلا قبول نمیکنه در صورتی که من مدرک دارم
میتونم از سایت شکایت کنم
چرا این سایت انقدر امنیتش پائین هست.