مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ اسناد عادی، ماده 1305 قانون مدنی،تاریخ فقط مابین طرفین عقد اعتبار دارد

باسلام و عرض ادب و احترام
در قولنامه ای به سال 1388 که فروشنده پدر و خریدار یکی از فرزندان هست اگر کارشناس سه نفره نظر به درج تاریخ مقدم و عدم تطبیق امضای فروشنده با نمونه های تطبیقی (فروشنده نمی توانسته امضاهای مشابه بزند) بدهد، اما قولنامه مهر و امضای فروشنده و امضای خریدار را دارد و همه وراث به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت درج کرده اند (به جز شاکی) و سه نفر شاهد غیر از وراث دارد و سال 1391 هم با این قولنامه سند تک برگ صادر شده است.
باتوجه به ماده 1305 و شهادت شهود به صحت قولنامه،
آیا با این نظر کارشناسان میشود قولنامه را ابطال کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله ممکن است
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
موضوع نیازمند بررسی بیشتر دارد. حالیه دادگاه بنا به نظریه کارشناس و اظهارات طرفین تصمیم می گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه با توجه به نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه شهود شهادت دهند نوبت به کارشناسی که اماره هست نمیرسد