مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

سلام ببخشید شوهر من تاالان سه بار اعسار از پرداخت مهریه داده رد شدن بار سوم هم رد شدجلب گرفتیم بعد باوثیقه آزاد شده دوباره اعسار داده مگ این میشه؟؟نباید آزاد میشد مگ الان دوباره جلب میدن؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعسار برای بار اول مانع جلب میشود و تقاضاهای مکرر مانع جلب نیست اشتباه کردند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله میتواند دوباره دادخواست اعسار مطرح نماید
خیر زیرا وثیقه گذاشته است

شما باید درخواست مزایده ملک مورد وثیقه را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی دادخواست اعسار رد بشه و خارج از مهلت قانونی دادخواست مجدد اعسار بده نمی تواند با وثیقه آزاد بشه و باید تا زمان صدور حکم در زندان بماند.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
دعوای اعسار به مانند سایر دعاوی تنها یک بار قابلیت طرح را دارد. و بعدا می تواند دادخواست تعدیل بدهد. توثیق وثیقه مانع بازداشت وی می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخصی در مهلت قانونی و آن هم برای بار اول درخواست اعسار می‌نماید جلب منتفی می‌شود اما در موارد دیگر می‌بایست جلب صورت بگیردبه قاضی محترم اجرای احکام مراجعه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، آزادی ایشان با ارائه وثیقه بوده در صورت رد اعسار میتوانید از وثیقه بابت وصول مهریه استفاده کنید
پیشنهاد می کنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وثیقه بعنوان ضمانت موجب آزادی زندانی خواهد شد مضافا بر اینکه هر دعوایی تنها برای یکبار قابلیت طرح را دارد که اعسار نیز از این قاعده مستثنی نیست اما بایستی توجه کرد که اگر شرایط جدیدی حادث شود امکان طرح دوباره دعوا مانند اعسار وجود دارد و هیچ منع و اشکال قانونی در این رابطه وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اعسار مجدد همسرتان مانع از جلب ایشان نمی باشد تا زمانیکه رای قطعی مبنی بر معسر بودن ایشان صادر گردد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.تقاضای اعساربافاصله ی چندماهه امکان پذیراست ولی اینکه باوثیقه آزاداست احتمالاًدرمرخصی است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

حتما از لحاظ شکلی رد شد ودادگاه وارد ماهیت نشده بعبارتی قرار بوده نه حکم

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تقدیم دادخواست اعسار محدودیتی ندارد و چنانچه در این دادخواست جدیداعسار نتوانست اعسار خود را اثبات نماید به وثیقه گذار اعلام میگردد که وی را حاضر نماید در غیر اینصورت محکوم به از وثیقه تامین میگردد