مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر اقساط وام

با سلام بنده ضامن فردی کارمند و حقوق بگیر جهت دریافت وام شدم. ایشون هم اقساطشون رو پرداخت نکردند. حالا بعد از گذشت یک سال بانک هیچ اقدامی جهت کسر از حقوق ایشون و بنده ضامن نکردن و مستقیما بعد از شکایت نسبت به توقیف خودرو بنده و جلب وام گیرنده اقدام کردن. آیا روال عادی مطالبه و وصول معوقات به این ترتیبه؟ و آیا ما راهی بجز تسویه حساب کامل وام داریم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بعد ازپرداخت وام ایشان میتوانید از وی شکایت و اقدام به توقیف حقوق وی بنمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نوعا بانک هاازضامن مبلغ وام رامیگیرند،ایشان اگراموالی دارند شماتوقیف کنید.موفق باشید