مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و دعاى خير

مدت هشت ماه است كه قرارداد قطعی خريد يكدستگاه خريد خودرو را با شركت ليزينگ ... ... منعقد و ثمن آن تماما پرداخت شده است، على رغم گذشت شش ماه از سر رسيد تاريخ تحويل اما اين شركت از تحويل آن خودداری و متوجه شدم كه اين در شركت اصلا ماشينی جهت تحويل وجود ندارد و بعلت گران شدن خودرو فعلا قصد تحويل ندارد، خسارت دير كرد هم روزانه صد هزار تومان در قرارداد معين شده است، خواهشمند است راهنمايی بفرماييد كه از نظر قانونى چه اقدامى ميتوان انجام داد. جزاكم الله خيرا

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

طبق وجه الالتزام تعیینی اقدام به تقدیم به دادخواست حقوقی بنمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لیزینگی هااین مشکلات رادارد.موفقباشید