مشاوره حقوقی رایگان - چک قدیمی حامل

با سلام
من آذر ماه 1400 چکی در وجه حامل صادر کردم (چک طرح قدیم) که فکر کنم تاریخ هم نداشت. ولی مبلغ چکو جور دیگه ای پرداخت کردم. و چک از اون موقع دست واسط این معامله بوده، گویا چک گم شده. من اگه اعلام مفقودی کنم و بعدا کسی چکو پیدا کنه یا بخواد روش اقدام کنه میتونه کاری انجام بده یا چک کلا باطل میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمال اینکه چک در آینده دردسر ساز شود خیلی زیاد است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باطل نميشود. می تواند اقدام کند و شما هم می توانید با اعلام مفقودی و جلب ثالث کسی که پول چک را به او پرداخت کرده اید و کسی که چک را گم کرده است از خود دفاع کنید