مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام.من قرار است که هر ماه 3 میلیون تومان به حساب همسر سابقم به عنوان نفقه فرزندم که حضانتش با همسرم سابقم هست واریز کنم.داخل توافق طلاق یه شماره کارتی به اسمش نوشته شده بود که باید به اون میریختم.الان کارتش گم شده و شماره ان تغییر کرده ولی همان بانک و به اشم خودش هست.مشکلی ندارد?

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر مشکلی ندارد ولی جهت اطمینان خاطر بوسیله اظهارنامه از ایشان بخواهید شماره کارت جدید را بوسیله اظهارنامه به شما اعلام نماید . یا به نام فرزندتان حساب بازکنید و بوسیله اظهارنامه از وی بخواهید کا ت را تحویل بگیرد که از آن پس به همان شماره کارت نفقه واریز نمایید .

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام هر تغییری در شماره کارت باید از طریق اظهار نامه رسمی اعلام گردد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از وی بخواهید از طریق اظهارنامه موضوع را توضیح داده و شماره کارت جدید اعلام کند