مشاوره حقوقی رایگان - قانون ارث

سلام من و بردارم یک باب منزل مسکونی از مادرم ارث بردیم الان برادرم در منزل ساکنه ضمن اینکه تمام وسایل خانه هم مربوط به مادر می باشید آیا برادرم بابت خانه لازم نیست به من کرایه بده همچنین وسایل خانه تکلیفشون چی میشه؟

پاسخ ها :

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

سوال ناقص است آیا تقسیم ترکه صورت گرفته؟اگر تقسیم صورت نگرفته درخواست تحریر و تقسیم ترکه کنید و سپس دادخواست خلع ید بدهید نسبت به اساسیه دادگاه تصمیم به فروش یا در صورت رضایت تقسیم میکند

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام شما مستحق دریافت اجرت المثل ایام تصرف به میزان سهم الارث خود هستید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست بابت استفاده از خانه و لوازم آن اجرت المثل بدهد