مشاوره حقوقی رایگان - ادامه بیمه به صورت اجباری یا اختیاری

با سلام
دارای 26.5 سال سابقه بیمه می باشم و با احتساب 3 سال بیمه بیکاری که آخر این ماه بیمه بیکاری تمام می شود و از آنجایی که کسورات بیمه من در هنگام اشتغال حدودا نزدیک به سقف بوده به چه ترتیب بیمه خودم را ادامه بدم که اولا بیمه باز نشستگی بالاتری دریافت کنم وهمچنین درهنگام محاسبه حقوق بازنشستگی توسط سازمان به مشکل برنخورم ولازم به ذکر است که سازمان مبنای حقوقی که برای انعقاد قرار داد بیمه اختیاری در نظر می گیرد حقوق قبل از بیمه بیکاری می باشد که باتوجه به تورم 3 سال اخیر وعدم تعدیل آن حقوق بسیار پایینی می شود که با این روند حقوق بازنشستگی قابل توجهی نمی شود. تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

باسلام. بهتراست مدتی را از طریق بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد با حق بیمه بیشترپرداخت نمایید. تا میانگین حقوق بازنشستگی شما درآینده افزایش یابد.