مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نمره نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش

با عرض سلام و وقت به خير.با توجه به اينكه اينجانب در آزمون استخدامي آموزش و پرورش آموزگاري شركت كرده ام و باتوجه به اينكه طبق مدارك مندرج در سامانه مشاركت ها داراي سابقه تدريس از سال 1396 تا كنون درمدارس مختلف مي باشم و قراردادهای کار در مدرسه با امضا و مهرزنده مدرسه را در روز مصاحبه به تاريخ 1402/04/28 همراه داشتم و تا تاريخ فوق الذكر هيچ گونه بخشنامه اي مبني برنياز به امضا واحدمشاركت ها و اداره آموزش و پرورش اعلام نشده بودمدارك و سوابق تدريس اينجانب در روزمصاحبه بررسي نشد.و پس از آن هم به علت بسته شدن سيستم امكان ارايه مجدد مدارك نبوده است. و هيچ گونه بخشنامه اي هم مبني بر امكان ارايه مجدد مدارك ازطريق كانال همگام آموزش و پرورش ابلاغ نشده است.همچنين اينجانب كارت پرسنلي مخصوص به نيروهاي غيردولتي را هم كه از طريق سامانه مشاركت ها دريافت كرده دارم و سوابق تدريس درسامانه مشاركت ها ثبت مي باشد..همچنین روز مصاحبه به من گفته شد چون سابقه تدرس درس دفاعی را دارم میتوان به عنوان سابقه فعالیت با بسیج دانش آموزی از آن استفاده کرد که تا آن موقع من ازین موضوع اطلاعی نداشتم.نمره من با نمره قبولی فقط 4 نمره اختلاف دارد که در صورت اضافه شدن موارد فوق امکان قبولی وجود دارد.ممنون میشم اگر اقدامات و راهنمايي هاي لازم را جهت تاثير سوابق تدريس درنمره نهايي آزمون بهم بگید.آیا پیگیری تاثیری داره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این سوال ادار ی است شما می توانید به هسته گزینش اعتراض دهید واگر اعمال نشود در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید نتیجه غیر قابل پیش بینی است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی دردیوان عدالت برای شما فراهم است.