مشاوره حقوقی رایگان - سفته عدم افشای اطلاعات

با سلام ، من دانشجو هستم و نزدیک دو ماه هست که تو یه شرکت خصوصی مشغول به کار شدم و با وجود عدم پرداخت بیمه‌ی من و حجم بالای کار و مهاجرت به شهر دیگه مجبور به ترک کار هستم ، من ابتدای کار با عنوان عدم افشای اطلاعات شرکت سفته‌ی 50 میلیونی به نام شرکت امضا کردم و به دلیل عدم اطلاع این موضوع داخل سفته عنوان نشد و این موضوع فقط داخل دو برگه ذکر شده بود که این سفته بابت این موضوع هست ، این سفته با توجه ترک کار من و این که برای من سابقه بیمه ای ثبت نشده قابل اجرا هست؟

پاسخ ها :

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

سفته امانی هست و در صورت عدم تخلف قابل مطالبه نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اجرای سفته توسط دارنده به استناد مدارک (دوبرگه شما ویا شاهد و…)قابل اثبات بوده ودرحالتیکه تخلفی از جانب شما نباشد،که مشمول خسارت گردید،سفته قابل مطالبه نیست.
همچنین میتوانید اکنون بعنوان پیشگیری، علیه شرکت اقدام به طرح دعوی به خواسته استرداد سفته مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید