مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتوان از پلاک خودرو شکایت کرد؟

سلام وقت بخیر
اینجانب یک دستگاه خودرو پژو 206 در تیر ماه 98 فروختم با وکالت فروش محضری بدون تاریخ
که طی اولین فرصت بره تعویض پلاک و طرف مقابل هم بعد مدتی با همین شرایط فروخته به کس دیگر و حال حاضر 5 ماه میگذره فک پلاک نکردن من چطور میتوانم از پلاک خودم شکایت و توقیف کنم.
در ضمن من یک بار تقاضای توقیف پلاک کردم و پارکینگ رفته خریدار با وکالت که داشته ترخیص کرده
آیا راه کار دیگه وجود دارد من اقدام کنم
با تشکر از شما راهنمایی لازم داشته باشین.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ارسال اظهارنامه به نامبرده راهکار قانونی شماست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید