مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام بنده حکم توقیف یک دستگاه خودرو 405 slx رو در تاریخ 27/12/97 گرفتم و در تاریخ 18/1/98 توقیف فیزیکی کردم و مزایده ماشین 23/4/98 انجام شد و من ماشین رو به عنوان طلبم برداشتم بعد چون سند ماشین رهن شرکت ایران خودرو بود من یک هفته پیش رفتم شرکت و پول چک و جرائم و دیر کرد ماشین رو جمعا 23 میلیون تومان پرداخت کردن الان که اومدم ماشین رو آزاد کنم نامه رفع توقیفشو رو برا راهنمایی بردم استعلام گرفتن میگن دو نفر غیر از من شکایت کردن رو ماشین و تو نمیتونی ماشین رو آزاد کنی در صورتی که موقعی که من برا حکم توقیف خودرو اقدام کردم و راهنمایی استعلام گرفت هیچی بهم نگفت و نامه ای به دادگاه ندادن که بهشون بگن این ماشین دو نفر دیگه هم شکایت کرده روش یکیشون از دادگاه اسدآباد همدان حکم توقیف رو گرفته تو تاریخ 23/5/96 و اون یکی بانک حکمت ایرانیان هست از طریق اداره ثبت اسناد حکم توقیف رو گرفته در تاریخ 3/11/97 الان قاضی پرونده هم چپ کرده با من میگه نمی تونی ماشین رو آزاد کنی باید پرونده اسدآباد و بعدش بانک حکمت نامه رفع توقیف خودرو رو صادر کنن چون اونا قبل از من فقط حکم توقیف خودرو رو گرفتن ولی من توقیف فیزیکی رو انجام دادم بخدا الان نمیدونم چیکار کنم الان دو باره داره پولامو از دست میدم بخدا قسم این پولا رو قرض اوردم چک ماشین رو تسفیه کردم تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم نمیدونم الانم شرکت پولمو پس میده یا نه من اصل خواسته م 40 میلیون هست با تاخیر تادیه از سال 96 تا الان میشه 52 میلیون الانم دوباره 23 میلیون تومن دادم برا چک و جرائم بخدا بدبخت شدم تو روخدا کمکم کنید...

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

راهنمایی و رانندگی تخلف کرده است و باید پاسخگو باشد به وکیل مراجعه کنید مشکل حل می شود