مشاوره حقوقی رایگان - اقساط و پیش قسط مهریه

باسلام، خانم من تو دادگاه قم درخواست مطالبه مهریه کرده و مهریه ایشان 124سکه است، آیا از من به عنوان پیش قسط چنتا سکه میگیرن؟اگر تقسیط کنند هرچند ماه یک بار یک سکه میگیره؟ من از لحاظ مالی چیزی به اسم خودم ندارم و یک مغازه کافی نت داشتم اونم بدلیل تصادفی ک کردم کلن بستمش و بمدت 9 بدلیل عوارض شکستگی‌ پام کار دیگه ای هم نتوتستم بکنم، آیا بعد از درخواست مهریه که همسرم بده چند وقت بعد از من مهریه میگرند و چقدر پیش قسط میندازن، با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بعد از قطعیت رای مهریه در تجدیدنظر شما باید دادخواست اعسار و تقسیط دهید.میزان اقساط بسته به نظر قاضی پرونده است اما دفاعیات و توان پرداختی شما را هم در نظر گرفته می شود.

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

سکه های پیش قسط و همچنان اقساط با توجه به میزان توانایی مالی زوج تعیین می گردد لذا برای هر شخص با دیگری متفاوت است، شما می بایست دادخواست اعسار از پرداخت مهریه به محکمه تسلیم نمایید و اثبات کنید که توانایی پرداخت یکجا مهریه را ندارید قاضی با توجه به میزان تمکن مالی شما که به موجب شهادت شهود و سایر قرائن احراز میگردد اقساط را معین می نماید