مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مهریه

با سلام و تشکر فراوان از پاسخ وکلای گرامی
طبق رای دادگاه محکوم به پرداخت نفقه ی معوقه و اجرت مثل و .. به عنوان پیش قسط و هر10 ماه یک سکه بهار ازادی بابت مهریه زوجه شده ام که به این رای اعتراض به دادگاه تجدید نظر فرستادم حال سواام من این است که زمان پرداخت اولین قسط مهریه یعنی سکه ی اول از چه زمانی محاسبه میشود از زمانی که زوجه اجراییه بگیرد
یا از زمان قطعی شدن حکم اعسار از دادگاه تجدیدنظر
یا زمان صدور حکم اعسار از دادگاه بدوی
یا
از زمان صدور حکم جلب ؟
شرمنده اگه طولانی شد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پس از قطعیت دادنامه چه در مرحله بدوی و یا چه در مرحله تجدید نظر در واقع می شه اینگونه توصیف کرد که فرد از زمان صدور اجرائیه ملزم به پرداخت می شه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا در رای اعسار قید می شود در صورتی که اعلام نشده باشد بعد از قطعیت حکم اعسار باید پرداخت کنید