مشاوره حقوقی رایگان - طبقه مازاد بر پروانه و حذف پاسیو

سلام خسته نباشید ما در شهرک باسمنج اطراف تبریز یه طبقه مازاد بر پروانه احداث کردیم و پاسیو رو در تمام طبقات حذف کردیم پرونده ما در تجدیدنظر ماده صد تصمیم بر ابقا شد ولی نماینده شورای شهر از من خواست که از نظام برا حذف پاسیو چیزی بیارم الانم شهرداری نامه زده به نظام مهندسی و خواستار بررسی طبقه اضافی و پاسیو شده این درحالیه که مهندس ناظر من استحکام بنا رو هم صادر کرده نظام هم میگه باید نقشه هاتو بیاری بررسی کنیم و ناظرتم به کمیته قضایی نظام میفرستیم آیا ممکنه دوباره برامون رای تخریب صادر کنن مگه ماده صد خودش جداگانه رای نمیده دیگه ارسال به نظام برا چیه این درحالیه که نظام تا پایان ساختمان برای نظارت نیومده بود فقط نقشه هامون تو نظام تایید شده بقیه کارا توسط خود مهندس انجام شده هم نقشه کشی هم نظارت

پاسخ ها :

رضا ابراهیمی

رضا ابراهیمی :

استان :

ضمن عرض سلام
نظر به اینکه در تجدید نظر حکم به ابقای بنا داده شده، اصولا جریمه نقدی میکنند و اینکه نماینده شورا نامه از نظام خواسته بدین جهت است که اگر بدون نظارت نظام بوده دوباره ارجاع به ماده 100 میش و احتمالا جریمه نقدی میکنند. ولی این ایراد اصولا در پرونده قبلی که در تجدید نظر قطعی شده ارتباطی نداره.و جای نگرانی نداره.