مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری

باسلام 3 ماه قبل یک ملک تجاری رو اجاره کردم و مالک از اوردن سند مالکیت خوداری کرده و به اینجانب گفتند که سند رو فرامو ش کردم بیارم میارم و با این وجود چون با املاک اشنایی داشته املاک دار مبادرت به تنظیم قرار داد شده و در متن قرارداد ذکر نموده که مستاجر زودتر از موعد قرار داد نمیتونه تخلیه کنه و اینجانب سه ماه قبل درخواست چواز کسب تجاری نمودم و تو متن قراداد قید نموده اند که ملک تجاری بودن سند و پایان کار میباشد و چون بد ون سند مالکیت و پلاک شهرداری میباشد و ایشان برای پلاک شهرداری هم با گفتن و اصرار زیاد حاضر به انجام این کار نشده اند و از رویت اسناد ملک خود خوداری میکند وبا وجود اینکه اتحادیه هم برای صدور جواز کسب اسناد ملک را میخواهد ایشان خوداری میکنند و اینجانب به خاطر این مشکل حاد مغازه را بعد از 3 ماه تخلیه نمودم لطفا من را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام داخل قرارداد نوشته سند مالکیت ندارد خب شما میدانستید نداره