مشاوره حقوقی رایگان - گذرنامه

سلام من به زنم اجازه دادم كه به سفر كربلا برود بنده هم فقط اجازه به سفر مذهبي در پاسپورت دادم ولي ايشان به نجف رفتن و از اونجا رفته ارمنستان و يك ماه انجا مانده و از مرز ارمنستان وارد ايران شده ايا من به عنوان شوهرش ميتونم ازش شكايت كنم و با چه عنواني ميتونم شكايت كنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره گذرنامه بر اساس نحوه رضایت‌نامه خود می‌توانید پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوای رضایت و یا عدم رضایت شما ایشان مرتکب تخلف شده‌اند و در صورت اطلاع اداره گذرنامه ایشان تا مدتی ممنوع‌الخروج خواهند شد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به اداره گذرنامه اطلاع دهید باایشان برخورد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
خود شما اجازه خروج از کشور را به زوجه داده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر شکایت نتیجه ای در پی ندارد بهتر است در خصوص این طرز فکر مرد سالارانه تجدید نظر داشته باشید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ایشون رفته و برگشته و قانونا مرتکب جرمی نشده فقط بد قولی و بدتعهدی کرده که اینهم جرم محسوب نمیشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
شکایت ک خیر چون نتیجه ای ندارد. ولی با مراجعه ب اداره گذرنامه و تعریف حدود اختیارات خود ،اداره گذرنامه محدودیت هایی برای ایشان درنظر خواهد گرفت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در حال حاضر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت