مشاوره حقوقی رایگان - شغل انبارداری

با عرض سلام و خسته نباشد.خدمت اساتید محترم. من نزدیک به یک سال و نیم است در یک انبار مواد غذایی کار می کنم که هفته ای سه بار بار با خاور از کارخانه وارد انبار می شود. اما به جای جک پالت با دست کل این اجناس را خالی می کنیم هر خاور نزدیک به 800 تا 1000 کارتن است.فقط 3نفر این کار را انجام می دهند .آیا این نوع انبارداری جزو کار سخت به حساب میاد. ممنون می شوم راهنمایی کنید. ساعت کار 7 تا 4بعد از ظهر حقوق با با کسر بیمه 6900000 تومان.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
باسلام دوست عزیز
بنظر می رسد وفق قانون جزء مشاغل سخت وزیان آورد تلقی نشود موفق باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر می خواهید متوجه شوید شغل شما جز مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود یا خیر می توانید درخواست دهید تا این موضوع در کمیته های استانی مورد بررسی قرار گیرد.