مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت یا کلاهبرداری

با سلام. برادر بنده خونه پدری رو پدر در قید حیات بود ولی سالخورده و بیمار بود به نام خود کرده است... آیا این امکان دارد که من بتوانم حق خودم را زنده کنم؟
آیا اصولا امکان دارد پدر با اینکه پیر و بیمار بود با رضایت خود خانه 700میلیونی خود را به نام یکی از فرزندانش کند و فرزند صغیر خود را برایش حقی تعیین ننماید؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اصل برصحت معاملات میباشد اگر مدعی محجوریت پدر خویش میباشید میبایست درخواست اعلان محجوریت کنید ودرصورت اثبات اقدام به ابطال معامله کنید با یه وکیل مشاوره کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگردرصحت عقل انتقال صورت گرفته باشدامکان ابطال انتقال سخت است.موفق باشید