مشاوره حقوقی رایگان - صدور کیفرخواست

ببخشید گوشی منو زدن و ما 7 نفر شاکی از دو دزد هستیم که همدست بودن و یک نفر فیلم دوربین هم داشته و ابلاغ اول منع تعقیب بود دومی که بعد از اعتراض دو نفر از شاکی ها بود قرار جلب به دادرسی حالا تو ابلاغیه زده 7 فقره سرقت یعنی اگر یک نفر فیلم داشته باشه برای ما هم تاثیر داره؟ دزد ها دو نفر ویکی سابقه دار بوده تو گوشی قاپی و اینکه کیفرخواست صادر بشه به ما هم ابلاغ میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعد از ثبت پرونده در دادگاه به شما نیز ابلاغ خواهد شد.
اگر نسبت به پرونده شما نیز قرار جلب به دادرسی صادر شده باشد به شما نیز ابلاغ خواهد شد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می تواند برای شما هم تاثیر گذار باشد.
اگر نسبت به پرونده شما قرار جلب به دادرسی صادر شود، به شما نیز ابلاغ می شود.