مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام و خسته نباشید ما یه 206 خریداری کردیم سند زدیم به شرط سالم بودنه ماشین 4 روزم وکالته کامل گرفتیم هنوز قطعی سندو نگرفتیم فردای سند زدن رفتیم تعویض پلاک کاراشو کردیم پلاک کردیم ماشینو که بدش ماشین مورد داشت که میشه امروز بردیم پیشه مکانیک موتورش باید باز بشه 5 تومن خرج داره صفحه نداره ماشین در صورتی که گفتن تازه عوض شده گیربکسش هم مشکل داره و مشکلای کوچیک تر حدوده 2 تومن تا 3 تومن خرجه اینام میشه یعنی ما 7 الی 8 تومن ضرر داریم میکنیم در صورتی که ما به اسمه ماشینه بی خرج خریدیم میخام بدونم تا قطعی سند نخورده کاری میتونیم کنیم یا در کل میشه کاری کرد.

پاسخ ها :

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام بستگی داره که خودرو رو چگونه خریده باشید ، از شخص گرفتید یا نمایشگاه؟ مبایعه نامه نوشتید و شرط سلامت قید شده یا خیر؟