مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی دادن دادخواست رشد

در دادخواست حکم رشد دلایل رشد چه چیز هایی می‌تواند باشد؟
اینکه نظر پزشکی قانونی را بخواهیم به عنوان دلیل رشد بدانیم باید اول دادخواست را بدهیم و بعد خود قاضی به پزشکی قانونی مارا ارجاع می دهد یا باید قبل از دادن دادخواست خودمان به پزشکی قانونی مراجعه کنیم و نظر او را نزد قاضی بریم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، خیر معمولا نیاز به پزشکی قانونی نیست در صورت لزوم دادگاه معرفی خواهد کرد، برای تنظیم دادخواست پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت نیاز قاضی مربوطه به پزشکی قانونی معرفی می‌نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از طرح دادخواست رشد باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید و آزمایشات بالینی صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید آنگاه دادخواست ثبت شد
دادگاه خود در صورت نیاز به پزشکی قانونی معرفی می‌نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که تنطیم لایحه را به وکلا بسپارید شرایط دادخواست حقوقی مانند کیفری نیست و به راحتی دا خواست رد میشود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام ابتدا دادخواست تقاضای صدور حکم رشد بدهید‌

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سوال های در مورد اقتصاد و دارایی پرسیده میشود تا درک شما از مسائل اقتصادی سنجیده شود.نیازی به مراجعه به پزشکی قانونی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تقاضای صدور حکم رشد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید پس از ارجاع به شعبه قاضی نسبت به پرسش سوالات اقتصادی اقدام میکند تا صلاحیت شما را محک بزنید و در صورت صلاحدید قاضی به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید