مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام علیکم
آیا برای دادخواست حکم رشد، خود فردی که می خواهد حکم رشد بگیرد، می تواند دادخواست بدهد یا باید قیمش باشد؟
کجا باید رفت تا دادخواست داد و بعد باید چه کرد ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر،شخصی که رشیدیارشیده شده( دختر 9 سال تمام قمری وپسر15 سال قمری) می توانندشخصا تقاضای حکم رشدنمایند.