مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شوهر

سلام منو شوهرم دعوای زنوشوهری داشتیم که توی دعوا هردو فحش دادیم تهمت زدیم کتک کاری کردیم اما شوهرم پیش دستی کرده رفته پزشکی قانونی براش دیه یک درصد بریدن و بعدهم شورای حل اختلاف ازمن شکایت کرده ولی من جلسات شورا رو نرفتم!! حال شورا پرونده رو ارجاع به دادگاه داده ابلاغیه اش هم اومده اگه من بازهم نرم چی میشه؟؟؟شوهرم وسط دعوا از فحشها و دادوفریاد من صدا و فیلم هم ضبط کرده ولی من نه هیچ مدرکی ندارم ،چکار میتونم بکنم؟؟ علامتهای کتک کاری روی بدنم هم ازبین رفته ‌...

پاسخ ها :

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

شورا جهت سازش و صلح و نرفتن شما مشکلی به وجود نمی آورد ولی در صورت احضار از طرف دادسرا مراجعه کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام بهتره از کمک وکیل استفاده کنید و جلسات دادسرا رو شرکت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه هیچ دلیلی ندارید شکایت رو با قسم شوهرتون پیگیری کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

عدم حضور منجر به صدور حکم جلب و درنهایت محکومیت غیابی به پرداخت دیه وجریمه میشود.با ضامن حاضر شوید.شماهم میتوانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما بایستی در شعبه حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید وگرنه به راحتی محکوم خواهید شد از سوی به دلیل اینکه آثار جراحت در بدن شما کمرنگ شده است مشکل است که پزشکی قانونی تعیین دیه کند و در هر حال برای اثبات ادعای خود نیاز به جمع‌آوری ادله و مدارک دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، به پرداخت ديه اسیبهای ناشی از جرم ضرب و جرح عمدی محکوم میشوید