مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح توسط همسر

حدود یک سال قبل همسرم از من به دلیل ضرب شتم شکایت کرد رفته پزشکی قانونی بدون این ک منو جایی احضارکن برگه گرفته من کلا درجریان نبودم بعد دوباره خودش رفته رضایت داده الان میتونه از اونا به عنوان مستند استفاده کنه
درحالی که من این کار نکردم و به من اطلاعی ندادن ک ایا تو زدی یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به نظر بنده صرف داشتن نامه پزشکی قانونی اعتباری ندارد.

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

اگر رضایت دادن دیگر قابل پیگیری مجدد نیست
اگر بیش از یکسال هم‌از تاریخ ضرب و جرح گذشته مجددا قابل پیگیری نیست