مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن چک

سلام پدر ساده بنده حدودا 5سال پیش مقداری از یه شخصی طلب داشته و طرف چک میده و چکش موجودی نداشته و وپدر بنده هم سادگی کردن چک رو به طرف دادن و گفتن که موجودی نداره. و لطفا بریز به کارتم و بدون فاکتور و امضا از شخص برگشته خونه
تا امروز همش امروز و فردا میکنه اصلا واریزی نداشته
به نظرتون میتونیم به پولمون برسیم؟باحتی دیرکرد بگیریم
چون 10تومن5سال پیش ارزش داشت نه الان ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر مدارکی دارید که بتواند طلب شما را اثبات کند می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
خسارت تاخیر تادیه از زمان تنظیم اظهارنامه یا دادخواست محاسبه می شود.