مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت با کارت مسروقه

به یکی از مشتریام در داخل شعبه دلار فروختم تصاویر مدار بسته بانک فیلم تحویل دلار به شخص خریدار رو گرفته ولی بعدا از طریق پلیس آگاهی باخبر شدم کارت فرد خریدار مسروقه بوده و حسابم رو پلیس مسدود کرده آیا پول سرقت شده رو از من میگیرم حکم دادگاه تو این جور موارد چیه ؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

با سلام وجه کارت مسروقه باید مسترد شود و شما علیه شخص خریدار دلار اقامه شکایت نمایید.