مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام و عرض ادب
بنده تصادفی داشتم که منجر به فوت همکلاسی خود در ماشین شد و متاسفانه فاقد گواهی نامه هستم.
و اولیای دم درخواست دیه و اشد مجازات کردند
سوال من اینه که ایا امکان داره قاضی حبس بزنه؟ یا اگر بزنه میشه اون رو تعلیقی کنه یا جریمه حبس رو دریافت کنه؟
سو سابقه ام ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در اختیار مقام قضایی است باید بسته به شرایط پرونده و نحوه وقوع تصادف بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تبدیل و یا تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.
دیه در هر صورت باید پرداخت شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دیه توسط بیمه پرداخت خواهد شد . اما بیمه میتواند به طرفیت شما طرح شکایت نماید . در صورت صدور حکم ، حبس قابل تعلیق خواهد بود .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید به همکاری کامل با دادگاه موجبات تعلیق یا تبدیل را در پرونده فراهم کنید، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله قطعا حبس دارد.اما معمولا تعلیق یاتبدیل میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان حبس وجود دارد
لکن
مقام قضایی می‌تواند تعلیق کند یا تبدیل کندمجازات را