مشاوره حقوقی رایگان - اد کردن بدون اجازه در کانال تلگرام

شخصی بدون اجازه من را در یک کانال تلگرامی با موضوع ازدواج موقت و همسریابی صیغه‌ای عضو کرده است... جالب است این شخص کسی است که چندین سال زیر پای شوهر من نشسته و شوهر من را اغفال کرده تا حدی که 4 سال است من و شوهرم جدا زندگی می‌کنیم و در کش و قوس برای جدایی و دریافت مهریه هستیم... آیا من می‌توانم از این شخص به جرم اضافه کردن بدون اجازه به‌چنین کانال‌های تلگرامی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باتوجه به اینکه تلگرام قابل ردیابی نیست اگر مدرک قطعی دارید می توانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید