مشاوره حقوقی رایگان - اد کردن بدون اجازه در کانال تلگرام

شخصی آشنا بدون اجازه من رو در کانال همسریابی صیغه ای و ازدواج موقت اد کرده است. جالب است این شخص همان کسی بوده که چندین سال زیر پای شوهر من نشسته و شوهرم اغفال کرده تا جایی که الان چهار سال من و شوهرم جدا زندگی میکنیم ولی طلاق نگرفتیم و در کش قوس و دعوا سر جدایی و مهریه هستیم‌؟ آیا میتوانم از این شخص به جرم اضافه کردن بدون اجازه چنین کانالی شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
می توانید از گروه خارج شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر چنین کاری جرم نیست میتونید به راحتی از کانال خارج شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در فرض اثبات هم چنین عملی جرم انگاری نشده است می‌توانید گروه را ترک کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فعل اد کردن یا اضافه کردن افراد بدون اجازه آنها در گروه‌های تلگرام و واتساپ از سوی قانونگذار جرم‌انگاری نشده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان خروج و بلاک هست.چنین شکایتهایی بجایی نمیرسد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان شکایت وجود ندارد و این کار عنوان مجرمانه ندارد.
می توانید گروه را ترک کنید.