مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رضایت

باسلام. من باغی دارم که دارای یک درب اصلی به جاده و یک درب کوچک به باغ کناری که مال عموی من می باشد متصل است من باغ خودم رابصورت مجانی به یه خانواده افغانی که دارای مدرک اقامت نبودند داده بودم که ساکن شوند بچه 2ساله انها از درب کوچک به باغ کناری که دارای دیوار می باشد رفته ودر استخر ذخیره اب که اطراف اون با خاکریز محصور شده خفه شده ایا اونها می تونند از من یا مالک باغ کناری شکایت کنند.
خانواده مدعی هست که مبلغ 100میلیون می گیره وشکایت نمی کنه چه نوع رضایت نامه ای ازشون بگیریم با توجه به اینکه کارت اقامت ندارند که در اینده نتونند شکایت کنند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر شما و همسایه قصوری مرتکب نشده اید
با این اوصاف موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مشخص شود که قصور از جانب چه کسی شکل گرفته است اینکه شما رضایت نامه بگیرید دلیلی می‌تواند اقراری می‌تواند بر تخلف شما باشد در اینجا جان یک انسان در میان است و یک نفر فوت کرده است می‌بایست آن مشخص گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در دفترخانه اسناد رسمی رضایت‌نامه‌ای از اولیای دم آن کودک دریافت نمایید و اسقاط تمام حقوق فرضیه قانونی و شرعی مربوط به موضوع فوق را در آن رضایت‌نامه قید کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است یک رضایت نامه رسمی با قید تمامی شرایط دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
می توانید از خانواده بچه اقرار نامه بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجازه دهید اساسا معلوم شود که آیا در این حادثه فوت شما مقصر هستید یا مقصر نیستید چرا که اگر شما اقدام به اخذ رضایت نامه کنید میتوان آن را بعنوان یک اقرار ضمنی نگاه کرد که شما مقصر حادثه هستید و این تقصیر را قبول کرده‌اید.