مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت از تبعه افغانی که کارت اقامت ندارد

باسلام واحترام اینجانب باغی دارم که دارای یک درب اصلی به جاده ویک درب کوچک به باغ کناری که مربوط به عموی من می باشد من باغ خودم را به یه خانواده افغانی که کارت اقامت نداشتند داده بودم که بصورت مجانی ساکن شوند بچه 2ساله اونها از درب کوچک به باغ عموی من که دارای دیوار هست رفته ودر استخر ذخیره اب که اطرافش رو یه خاکریز کشیده خفه شده ایا اونها می تونند با توجه به اینکه فاقد کارت اقامت هستند از من وعموی من شکایت کنند
اخیرا خانواده مربوطه اعلام کرده اند که 100میلیون می گیرند که شکایت نکنند با توجه به اینکه فاقد مدرک اقامت هستند چه نوع رضایت نامه ای از اونها بگیریم تا در اینده نتونند شکایت کنن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نداشتن کارت اقامت دلیلی بر عدم شکایت ایشان نمی‌باشد نکه شما بخواهید اظهارنامه یا صورت جلسه‌ای بگیرید می‌تواند به یک نوع اقرار نیز محسوب شود باید اثبات شود که اینجا چه قصوری و از طرف چه کسی صورت گرفته است لذا در صورتی که می‌خواهی توافق نمایید یک بحث توافقی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق دفاتر اسناد رسمی از تمام اولیای دم کودک رضایتنامه دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به شکل کامل پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اخذ گذشت و رضایت قبل از طرح شکایت امکان ندارد
و امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت
و باید موضوع بررسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد
و ممکن است تقصیری متوجه شما نباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حق شکایت برای آنها محفوظ است ولیکن پیشنهاد میکنم رضایتی نگیرید و شاید شکایت کردند قصوری متوجه شما نبود میتوانید وکیل بگیرید و دفاع کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله حق شكايت و پيگيري قضايي دارند