مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تبدیل هفت سال حبس تعذیری به تعلیقی

بنده به هفت سال حبس تعذیری و پرداخت مبلغ 23میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت . در دادگاه بدوی محکوم شدم.چگونه میتوانم در اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان درخواست حبس تعلیقی بنامیم.با تشکر .

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

استفاده از تعلیق مجازات بستگی به وجود مجموعه ای از شرایط دارد که همزمان باید وجود داشته باشد نظیر رضایت شاکی نداشتن سو سابقه کیفری موثر و نظیر این موارد که جنابعالی میتوانید جهت اخذ مشاوره با اینجانب بین ساعات 19الی 21 تماس حاصل فرمائید