مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری

من طی معامله ای که یک گوش دادم وطرف پول تقلبی به من دادوفیلم زمان معامله هست وفاکتو ر هم هست من به دادسرا مراجعه کردم وانها پرونده رابه پلیس فتا استان فرستاده وپولهای تقلبی راهم به من دادن ببربانک بانک مرکزی تعید کنند جواب رو بیار من سه چهار روز ازکارموندم این پرونده چه مراحلی هنوز باید طی کنه .من بخاطر امسال این آدما که سر مردم کلاه میزارن رفتم دنبال پرونده ای که همش دارم هزینه میکنم ومعلوم نیست چقد ر ادامه

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در صورت اثبات ادعای شما در مرحله دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر شده و ادامه مراحل در دادگاه به عمل می آید.