مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و فحاشی

باسلام همسر بنده حدود 4 ماه است منزل را ترک کرده رفتم در خانه شان ازم شکایت کردند ضرب و جرح و فحاشی کردم. ایشان دو نفر شاهد و حدود 9 نامه پزشکی قانونی برده در تاریخ های مختلف رفتم دادگاه محلاتی دوبار مراجعه کردم. لایحه نوشتم. اما چند روز پیش در ثنا اومده حکم غیابی صادر شده و من محکوم شدم چه باید کرد

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . باید به یک وکیل دادگستری وکالت بدید که بره و کامل پرونده رو مطالعه کنه تا بتونه یک لایحه اعتراضیه کامل برای شما بنویسه.