مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند بعد از طلاق پدر و مادر

سلام من 14 سالمه پدر و مادرم پارسال طلاق گرفتن و من با مادرم زندگی میکنم میخواستم بدونم وضعیت ارث پدریم چجوریه و آیا از پدر یا پدربزرگم ارثی به من میرسه یا نه؟ اگه آره چطور؟ آیا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از پدرتان به شما ارث می رسد.
اما از پدر بزرگ در صورتیکه وقتی پدرتان زنده باشد پدر بزرگ فوت کند و سپس پدر بزرگ.فوت کند. در اینصورت شما قائم مقام پدرتان خواهید بود.
شما باید ابتدا انحصار وراثت و گواهی رشد بگیرید.
در شهرتان وکیل بگیرید.