مشاوره حقوقی رایگان - مرسوله پستی

سالام من یه بسته از پست برام اوردن بعد یکی از اعضا خانواده مون بهش گفته بزار پشت درب وردی
بعد یادش رفته که به من بگه یکی دیگه برداشته و اینکه چون با. دو طبقه دیگه مشکل داریم ازشون نپرسیدم. ارزش بسته زیاد بوده برا همین میتونم کاری بکنم.یعنی به پلیس بگم اینا ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به فوریت شکایت سرقت کنید و از همسایگان که دوربین دارند درخواست بازبینی دوربین کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مامور پست در اینجا اشتباه کرده مامور پست باید تحویل و امضای الکترونیکی اخذ می‌نمود

لذا شما می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مامور پست مسئولیت خواهد داشت شما باید حتما به اداره پست مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مامور پست در این خصوص اهمال‌کاری کرده است و بایستی مرسوله را به شما تحویل می‌داد و امضاء از شما دریافت می‌کرد. فلذا بایستی از طریق اداره پست اقدام به شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ادراه پست پیگیری نمایید که به شما تحویل نشده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه مشكل ساز نیست برو در بزن بگو یک بسته جلو در بوده آیا شما احیانا بر نداشتید؟
اگر ندادند شکایت هم خیلی فایده ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مامور پست در اینجا اشتباه کرده مامور پست باید تحویل و امضای الکترونیکی اخذ می‌نمو دلذا شما می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید