مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ اب در ساختمان بدون اطلاع تمام مالکین

وقت بخیر،تو ساختمانی که مالک وساکن هم هستم ،امروز متوجه شدم بدون اطلاع به من پمپ اب خریداری شده ودرحال نصب شدنه مدیر ساختمون جای من تصمیم واز جیب من هم میخواد پرداخت کنه !!!
سوالی که داشتم اینه که آیا ایشون دارای همچین مجوزی هست که جای من برای ملک من تصمیم بگیره وخودم خبرنداشته باشم؟؟
وهزینه هم پرداخت کنم؟؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما در ملک مورد نظر مستاجر هستید نیازی به رضایت شما نیست مالک شما می‌بایست رضایت بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر صدای پمپ اب باعث مزاحمت شما میشود شما میتوانید از بابت مزاحمت شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده بهتر است موضوع را دوستانه حل کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله مقوبات هییت مدیره ساختمان بشماهم تسری پیداکیکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مصوبات هیات مدیره بایستی طبق شرایطی که در اساسنامه ساختمان برای تصویب هر موضوعی است به تصویب برسد و لیکن اگر صدای پمپ آب برای شما مزاحمت می‌کند برای رفع مزاحمت، میتوانید ابتدا به مدیر ساختمان اظهارنامه بفرستید و اگر افاقه نکرد دادخواست به خواسته رفع مزاحمت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر و بستگی به اوضاع و احوال دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مزاحمتی دارد قابل شکایت و پیگیری است