مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام. پدربزرگم در قید حیات بوده اند زمینی به پدرم داده اند که در برگه که اهالی روستا و دهیاری شورا امضا کردن که یه تغار به پدرن رسیده الان با gps محاسبه کردم 75 کیلوگرمه که باید یک تغار معادل 100 کیلو باشه. پدرم بزرگم فوت شده میخوایم از عموم شکایت کنیم 25 کیلو گرم دیگرش ازش بگیرم. ایا مشکلی نیست؟
در برگه کلمه به عنوان سهم ارث قید شده آیا برای بقیه زمین ها که دست عمو هست میتونیم شکایت کنیم؟ و سهم مان از اون زمین ها دیگه که الان دست ایشون هست بگیریم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
هرگونه معامله پدربزرگ شما با پدرتان به شرط رعایت قواعد عقد بیع دارای اعتبار است. الباقی سهام درصورت فقدان موانع ارث قابلیت اقدام حقوقی را دارا می باشد. البته مستحضرید که ارائه مشاوره بدون رویت اسناد و مدارک صرفاً با اتکا به سئوال حضرتعالی ارائه می گردد. موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حقی دارید می توانید طرح دعوی کنید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر شما مبایعه‌نامه دارید شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست اثبات وقوع عقد و اثبات مالکیت اقامه نمایید
بله شما از پدربزرگ ، سهم الارث خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت وجود مبایعه نامه ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و بعد دادخواست به خواسته اثبات وقوع عقد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر و راست می‌توانند به طرفیت سایر وراث یا اگر در اینجا عموی شما موضوع است اقدام نمایند