مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

باسلام پدر بزرگ من 140 هکتار زمین کشاورزی ثبت شده سند مالکیت داشته از این مقدار 40 هکتارش بابت بدهی مالیاتی در سال 1336 در اداره دارایی بازداشت شده و پدربزرگ من سال 1348 فوت شده،چند وقت پیش مراجعه کردم به اداره دارایی و رفع بازداشت کردم و به اداره ثبت اسناد تحویل دادم و بلامانع اعلام شد ....
سوالم این هست الان نه زمین در دست داریم نه مدرکی ،زمین هم در تصرف رعیت است و اراضی اونجا کلا مشاع می‌باشد ،تمام مدرک ما همین نامه بازداشتی است که در آن قید شده و من از اداره ثبت درخواست تصویری از این شماره نامه که سند در بازداشت بوده رو داشتم که پرونده رو آوردن و گفتن این شماره نامه نیست !؟گفتم یعنی چه که نیست ،گفت ممکنه گم شده باشه؟! الان من چکار باید بکنم؟
که سند او 40 هکتار رو بگیرم ؟
ضمنا رئیس ثبت میگه الان ما بر اساس متراژ سند می‌دیم ،آیا این گفته صحت داره و یا کسی که زمین در تصرفش بوده و هیچ مدرک مالکیتی نداشته تونسته سند بگیره ؟
یا من الان با توجه به سوابق مالکیت پدربزرگم با ارائه خلاصه فوت و انحصار ورثه آیا میتونم با متراژ از همون اراضی که مشاع هست سند بگیرم ؟
ممنونم اگر پاسخ بدهید...

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با ارائه اسناد مالکیت �‌توانید اثبات مالکیت کنید بنابر شرایطی گاهی تصرف دلیل مالکیت محسوب می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی و گفتگوی طرفینی وجودارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک و مستندات و جزئیات نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و گفتگوی متقابل است

ابتدا باید تمام جزئیات اراضی مشخص گردد و سپس اقدام قانونی انجام بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همراه گرامی سوالتان بسیار تخصصیست
با وکیل اقدام نمایید تا بحقوقتان لطمه ای وارد نشود

یک وکیل

شما در ابتدا درخواست تامین دلیل برای بررسی میزان مالکیت رسمی پدر بزرگتان را با جلب نطر کارشناس از شورای حل اختلاف بخو اهید وسپس بعد از نطریه کارشناس واسنادی که کارشناس آماده میکند دادخواست خلع ید بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به تامین دلیل اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، نیاز به بررسی اسناد دارد اما علی ایحال امکان اثبات مالکیت دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در خصوص زمین‌های کشاورزی با توجه به اینکه مشاعی هست اقدام به دریافت سیاه بحر محلی از جهاد کشاورزی نمایید