مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم میگه

شوهرم همش یجوری اذیت میکنه هم مهریه کم کرد هم عروسی نگرفت هم خونه باباش اینا داریم زندگی میکنیم هم بهم خیانت کرد هم اینکه پیش من هی اسم بقیه رو میگه و دوست داره باهاشون رابطه داشته باشه باهاشون هم دزدی میکنه هم مخفی کاری میکنی تازگی ها هم که من شاغل شدم میگه دیگه بهت پول نمیدم و از حساب خودت خرید کن دائمن هم دعوا داریم بچمو فوش میده میزنه میگم نکن میگه به تو ربطی نداره
نمیدونم چیکار کنم چنباری هم گفتم طلاق میخام تهدید میکنه و میگه طلاق نمیدم زندگی کردن واسم خیلی سخته حتی دست به خودکشی هم زدم بخدا نمیدونم چیکار کنم تا حالا هم بخاطر بچم موندم تو دوران نامزدی بعد ازدواج تو بارداری بعد زایمان و حتی الان هم مدام خیانت کرده و میکنه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مهریه را اجرا بگذار ، شکایت ترک انفاق کن، شکایت توهین تقدیم کن ، شکایت روابط نامشروع تقدیم کن، اگه وقت نداری وکیل بگیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به مشاور خانواده مراجعه نمایید

شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه را مطرح نمایید و ..